TEMA FOR NOVEMBER:

APPELSIN ANIS PEBER

Det er blevet November, temperaturen er faldet rundt omkring i det danske land, og vinden rusker i træerne. Derfor synes vi der er brug for en frisk, varm, citruspakke der kan hjælpe os med at drømme os væk til syden og de varmere himmelstrøg. I denne måned har vi fundet to spændende, danske gins, en lækker dansk, økologisk tonic og en eksotisk, italiensk basilikum/lime tonic der alle med garanti vil live din November måned op.

Vi har desuden for nyligt lanceret Wedogin henvisningsklubben, en eksklusiv klub med  medlemsfordele for dig. Det fungerer sådan at du får et unikt link og en unik rabatkode du kan dele. Hver gang en af dine venner eller bekendte bliver medlem hos os, kvitterer vi med 50 kr som du kan bruge på at få rabat på din næste kasse, eller du kan samle sammen til gratis gin, tonic eller hvad du ellers finder interessant i vores webshop. Ønsker du at gøre brug af henvisningsbonussen, så skriv til Morten på ms@wedogin.dk, så sender vi den nødvendige info. til dig. Har du familie eller venner som ønsker at gøre brug af denne mulighed, så er de naturligvis også velkomne til at skrive til os 🙂

DEN PERFEKTE GIN & TONIC

GOLDCREST GIN & OH DEER ØKO TONIC

Find dit favorit glas frem og hæld 5 cl Goldcrest gin op. Tilsæt posen med citron og appelsin. Knus peberkornene let og hæld dem i glasset. Rør lidt rundt og fyld glasset godt op med isterninger. Åbn tonicen forsigtigt og hæld 20 cl i glasset. Forslag til frisk garnish (brug max 3): citronverbena, mynte, anis, frisk citron- eller appelsinskal.

IL MIO GIN & BEVI PIU NATURALE BASILIKUM LIME

Find dit favorit glas frem og hæld 5 cl Il Mio gin op. Tilsæt garnish posen med anis, citron og enebær. Rør rundt og fyld glasset op med isterninger. Åbn tonicen forsigtigt og hæld 20 cl i glasset. Forslag til frisk garnish (brug max 3): timian, basilikum, rosmarin, et par dråber olivenolie, en halv cherry tomat.

Hvis du ønsker mere smag fra din garnish skal du lade den trække i et par minutter. Alle Garnish poser er produceret og pakket af The Dryfruit Company.

VOLSTED DESTILLERI GOLDCREST GIN

GIN INFO:

Volsted Destilleri, der ligger naturskønt i Lindenborg Ådal tæt ved Støvring og Aalborg i Nordjylland, ejes og drives af civilingeniør Thorbjørn Ravn Kaagaard. Her fremstilles gin og spiritus af høj kvalitet med udgangspunkt i de bedst mulige råvarer og god tid til forarbejdning, destillering og lagring. Der destilleres udelukkende i små serier på 100 liter på eget udviklet destillationsapparat, hvilket sammen med vandet fra egen boring giver produkterne en unik smag.

SMAGSNOTER:

Goldcrest er en citrus gin – men ikke i klassisk forstand hvor citrussmagen ofte kan tage overhånd. I denne gin kompletterer en kompleks og raffineret citrus note på flotteste vis enebærsmagen. Citrussmagen kommer fra appelsinskal, citronskal og krydderurten citronverbena der binder smagen sammen og tilføjer en ekstra dybde og raffinement. Goldcrest er det engelske ord for fuglekonge.

OH DEER ØKO TONIC

TONIC INFO:

Oh Deer er grundlagt af Mikkel, Martin og Anders med det mål at skabe en serie af tonics, der tager udgangspunkt i Danmark og den danske natur. Kronhjorten repræsenterer den danske natur i ensom majestæt. Uforanderlig og klippefast imens verden omkring farer forbi. Mikkel og Martin bor desuden lige ved Dyrehaven nord for København. Her har de observeret og ladet sig fascinere af kronhjorten på utallige fælles løbe- og gåture i den fantastiske park.

SMAGSNOTER:

Oh Deer er økologisk dansk tonic, inspireret af de klassiske gode engelske tonicvand. Den er hverken for sød eller for tør, helt som en klassisk tonic skal være, så ginsmagen for alvor kan komme til sin ret. Den afdæmpede balance i mellem tørhed og sødme gør den til en god kompagnon til de fleste gins, både klassiske og mere new school.

IL MIO GIN

GIN INFO:

ll Mio Gin er en dansk gin, inspireret af producenten Renés mange rejser til Italien gennem årene. Sommertiden i Italien er inspirationen til Il Mio Gin, med den lækre duft af friske frugter og urter, dyrket og modnet under solen i det italienske landskab, samt farverne og duften på en varm sommerdag i Toscana – alt udtrykt i Il Mio Gin.

Il Mio Gin er håndlavet og destilleret i Danmark med en etiket og batchnummer, der gør hver flaske unik. Il Mio Gin vandt en Double Gold på 50 Best Gin konkurrencen i New York i 2017.

SMAGSNOTER:

Når du åbner en flaske Il Mio Gin er den første note den salte lugt af traditionelle enebær. Med den første slurk kommer en aromatisk smag af rosmarin og timian, der slutter med sødme fra appelsin og citronskal.

BEVI PIU NATURALE 03 BASILIKUM LIME

TONIC INFO:

Bevi più Naturale er en italiensk producent fra Torino. De blev grundlagt i 2013 med det formål at markedsføre traditionelle, italienske drikkevarer af høj kvalitet. Den omhyggelige udvælgelse og kontrol af de råvarer de anvender til fremstilling af deres drikkevarer, er et nøglepunkt i deres værdisæt. De arbejder målrettet på at løfte kvaliteten af ikke-alkoholholdige drikkevarer der er på markedet, og ønsker at være førende inden for produktion af traditionelle italienske sodavand.

SMAGSNOTER:

Denne tonic har en umiskendelig bitter note af quassia, som blødgøres af basilikum- og lime-infusionen. En kombination der gør at man får en uventet frisk, citrusagtig oplevelse når man drikker den. Basilikum/Lime tonicen er en perfekt måde at give et uventet touch til ellers klassiske drinks.  


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.