TEMA FOR OKTOBER: APPELSINER URTER KAMILLEBLOMST

  Tredje smagspakke fra os er nu en realitet. Denne måned er vi super stolte over at have muligheden for at præsentere en sand Danmarkspremiere af en gin. Derudover har vi fundet en italiensk perle som vi også er virkeligt begejstrede for. Vi kalder denne måneds pakke for appelsiner, urter og kamilleblomst da vejret er lige til en kop te, stearinlys og hygge. Men ingen gode historier startede med “jeg fik engang en kop te”, så start i stedet for din oktober godt ud med denne måneds smagekasse og nyd de to Gin & Tonics vi har forberedt til dig.

  DEN PERFEKTE GIN & TONIC

  JACKDAW GIN & DOUBLE DUTCH INDIAN TONIC

  Find dit favorit glas frem og hæld 5 cl Jackdaw Destilled Dry Gin op. Tilsæt posen med Appelsin, enebær og kamilleblomst. Rør lidt rundt og fyld glasset godt op med isterninger. Åbn tonicen forsigtigt og hæld 20 cl i glasset (vi anbefaler hele flasken).

  Z44 DESTILLED DRY GIN & 01 BERGAMOTTO TONIC

  Find dit favorit glas frem og hæld 5 cl Z44 gin op. Tilsæt garnish posen med Lime, enebær og evt. nogle friske basilikumblade. Rør rundt og fyld glasset op med isterninger. Åbn tonicen forsigtigt og hæld 20 cl i glasset.

  Hvis du ønsker smag fra din garnish skal du lade den trække i et par minutter.

  Alle Garnish poser er produceret og pakket af The DryfruitCompany.

  VOLSTED DESTILLERI JACKDAW GIN

  GIN INFO:

  Volsted Destilleri, der ligger naturskønt i Lindenborg Ådal tæt ved Støvring og Aalborg i Nordjylland, ejes og drives af civilingeniør Thorbjørn Ravn Kaagaard. Her fremstilles gin og spiritus af høj kvalitet med udgangspunkt i de bedst mulige råvarer og god tid til forarbejdning, destillering og lagring. Der destilleres udelukkende i små serier på 100 liter på eget udviklet destillationsapparat, hvilket sammen med vandet fra egen boring giver produkterne en unik smag.

  SMAGSNOTER:

  En klassisk gin med en let fremtrædende enebær smag. Den er velafbalanceret med citrus og peber noter, der giver en rund fylde, der spiller godt op imod enebær og koriander og afsluttes af en svag blomsternote fra kamille. Den er destilleret på en alkohol base af udvalgte hele hvedekorn fra samme mark, der giver en fin og blød alkohol smag. Er du til en klassisk men blød og raffineret Gin & Tonic er det Jackdaw du skal vælge. Jackdaw betyder forresten Allike – ligesom “Kaa” i destillatørens efternavn.

  DOUBLE DUTCH INDIAN TONIC

  TONIC INFO:

  Double Dutchs tvillingestiftere, Joyce og Raissa, er opforstret i Holland og har en naturlig tilknytning til drikkevarer af den højeste kvalitet og fremragende blendings. De stammer trods alt fra samme fødested som gin! Men deres passion til spiritusverdenen har vist sig at være frustrerende. Imens verdens udvalg af spiritus er vokset og vokset, er mixers og tonics forblevet stillestående… knap så meget en tvilling, mere en skygge. Double Dutch er resultatet af denne passion – de forener 

  kvalitets spiritus med komplementære mixers, der giver nyt liv og forbedrer smagsoplevelsen. Richard Branson støttede Double Dutchs vision ved at give tvillingerne en Foodpreneur-pris for deres innovative Food and Beverage-brand.

  SMAGSNOTER:

  Delikat og blødt med en lidt frugtagtig finish.

  Z44 DESTILLED DRY GIN

  GIN INFO:

  Weisshorns hvide, snedækkede skråninger i Sydtyrol er hjemsted for de grankogler der giver Z44 Dry Gin’s karateristiske smag. De bliver håndplukket om sommeren, og er sammen med enebær, frisk alpevand og specielt udvalgte urter med til at give Z44 en helt unik smag. Roner destilleriet, der producerer Z44, er en af de mest berømte og populære sydtyrolske producenter af spiritus og likører af alle slags, og har med denne gin for alvor åbnet vores øjne for Sydtyrols bidrag til premium spiritus.

  SMAGSNOTER:

  Klar farve. Krydrede aromaer af citronskræl, squashblomster, koriander og kardemomme med en rund, sprød, let krop. Honeydew melon, revet peber, citra humle, lime og enebærfinish kan også smages. En dejlig, afbalanceret, blød gin med en stor citrusagtig smag.

  01 BERGAMOTTO TONIC

  TONIC INFO:

  Bergamotto Tonic er en italiensk tonic med eksklusive noter. Tonicen produceres af håndplukkede italienske ingredienser og råvarer af den højeste kvalitet. Den langsomme og forsigtige arbejdsproces, inklusiv en 10 dages krydderieinfusion, får den æteriske olie af bergamotto frugterne til virkeligt at træde frem og fører dig nænsomt over i stemningen af en sommernat i det sydlige italien.  

  SMAGSNOTER:

  Behagelig citrus note, som passer perfekt til den bitre smag fra Kvassia blomsten. Intens duft fra Bergamotto frugterne.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.