Vi er et par glade Gin&Tonic entusiaster, der driver en Gin&Tonic klub.

Vores mål er at gøre dig til ekspert, ved at give dig muligheden for udforske en verden af gin på en økonomisk måde! Hvis du vælger at blive en del af fællesskabet får du en ny og spændende Gin&Tonic boks hver måned. Boksen indeholder altid 2 miniature gins á 5 cl og to unikke tonics eller mixers til at blande den perfekte G&T med.

Vi synes at idéen med smagsprøverne var en god idé, fordi vi manglede muligheden for at smage mange forskellige gin, tonics og mixere uden at skulle betale flere tusind kroner på mange forskellige flasker. Vi fokuserer på at give dig noget nyt og spændende, som vi tror du vil synes om. Vi prøver, så vidt muligt, at tilbyde noget du ikke har smagt før, noget som udvider din gin-horisont og giver dig inspiration til nye smagsoplevelser og drinks-kombinationer.

Ud over de 2 gins og 2 tonics/mixere sørger vi for at du får lidt ekstra med i form af eksklusive medlemsrabatter på hele flasker gin, tonics, garnish, diverse tilbehør og meget mere. Derudover får du mulighed for at deltage i gin-konkurrencer hvor du kan vinde spændende gin-præmier!