Download Postkortet for Oktober

Endnu en måned er gået, og vi er nu nået til Oktober. Vinden rusker i træerne, regnen siler ned, og temperaturen er faldet drastisk. Vi skal pakke os selv godt ind, og lige anstrenge os en ekstra tand for at kommenterer ud under den varme dyne om morgenen. Oktober er officielt årets anden efterårsmåned, men det er først nu vi for alvor mærker, at den mørke og kolde tid trænger sig på.

Derfor har vi også brug for lidt godt at glæde os over… de flotte efterårsfarver og halloween er simpelthen ikke nok, der må noget god gin og lækker tonic på banen! Vi har i denne måned rejst ned til Normandiet i Frankrig og Comosøen i Italien, for at hente to fantastiske gins til denne måneds kasse. Vi har parret dem med to lækre tonics, og vi er sikre på at denne måneds Gin og Tonics vil live din grå Oktober måned betragteligt op.

DEN PERFEKTE GIN & TONIC

NORMINDIA GIN & FEVER TREE ELDERFLOWER TONIC

Find dit favorit glas frem og hæld 5 cl Normindia gin op. Tilsæt posen med æble og kanel. Rør lidt rundt og fyld glasset godt op med isterninger. Åbn tonicen forsigtigt og hæld 20 cl i glasset.

Forslag til frisk garnish (brug max 2): Æble appelsin ingefær

RIVO FORAGED GIN & SUPERIOR ITALIAN TONIC IMPERDIBILE

Find dit favorit glas frem og hæld 5 cl Rivo gin op. Tilsæt garnish posen med appelsin og nellike.  Rør rundt og fyld glasset op med isterninger. Åbn flasken med tonic forsigtigt og hæld 20 cl i glasset. Forslag til frisk garnish (brug max 2): citron, appelsin , levendel.

Hvis du ønsker mere smag fra din garnish skal du lade den trække i et par minutter.

Alle Garnish poser er produceret og pakket af frugtskiver.dk.

NORMINDIA GIN

GIN INFO:

Normindia er en fransk gin, skabt af franskmanden Pierre Martin Neuhaus i familie-destilleriet Domaine du Coquerel, som er kendt for produktion af Calvados. Navnet er en sammentrækning af Normandiet (hvor destilleriet ligger) og Indien, hvor Pierre, under en 6 måneders rejse gennem landet, fik inspirationen til ginnen. Grunddestillatet er baseret på en opskrift fra 1765, fundet i en gammel familiebog, og er officielt godkendt af den daværende franske konge Louis XV.

Normindia Gin indeholder 15 Botanicals: Enebær, Koriander, Æble, Appelsin, Kanel, Ingefær, Nellike, Lilje samt 7 hemmelige botanicals.

SMAGSNOTER:

Frisk duft af blomster og appelsiner, med smag af friske æbler og en frugtig blød, rund smag. I eftersmagen findes bløde krydderier og blomsternoter.

FEVER TREE ELDERFLOWER TONIC

TONIC INFO:

Fever Tree blev grundlagt af Charles Rolls og Tim Warrillow. Charles havde stået i spidsen for Plymouth Gin og Tim havde en baggrund i markedsføring af luksus mad. Efter en tonic smagning, besluttede de sig for at analysere sammensætningen af mixers på markedet, og de opdagede at kvaliteten af mixers generelt var meget lav, da der ofte blev brugt billige aromatiske stoffer, konserveringsmidler og dårlige kunstige sødemidler i mixerne. Herefter startede en 15 måneders rejse, som kulminerede i produktionen af den første flaske Fever Tree Indian Tonic Water i 2005.

SMAGSNOTER:

Afstemt bitterhed og friske, sødmefulde noter af hyldeblomst.

RIVO FORAGED GIN

GIN INFO:

Rivo gin er skabt af italienske Marco Rivolta, og bliver produceret på Distilleria Quaglia, et af Italiens ældste destillerier. Ginnen er inspireret af området omkring Comosøen, hvor blandingen af middelhavs- og alpeklima, skaber et varieret og spændende udvalg af botanicals. Ginnen er lavet med klassiske ingredienser som enebær, koriander, kardemomme og angelicarod, og er desuden tilsat 7 yderligere ingredienser som alle håndplukkes i områderne omkring comosøen af et hold af specialister, med Marcos egen mor i spidsen.

SMAGSNOTER:

Kompleks, men blød og smagfuld, med frugtige og urteagtige noter. Timian og citronmelisse understreger dens bouquet, og ledsages af en frisk balsamisk aroma med blomster og citrus noter.

SUPERIOR ITALIAN TONIC IMPERDIBILE

TONIC INFO:

Imperdibile er et italiensk luksustonic-brand, som laver en række unikke miksere. Deres tonics bliver lavet med naturlig sydamerikansk kinin og uden kunstige farvestoffer, sødestoffer og konservering.

Superior tonic er lavet med Sicilianske citrusfrugter, som giver et spændende mix af citrus og let bitterhed.

SMAGSNOTER:

Frisk og klar citrussmag, med let bitterhed fra kininen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.