Foråret er lige rundt om hjørnet, det kan mærkes i luften, i lyset og kan ses på de første blomster der springer ud. Derfor har vi valgt at fejre det kommende forår, med en skøn kombination af friske, nordiske kvalitetsprodukter og lækre, lyse produkter fra Holland (blomsternationen over dem alle).

DEN PERFEKTE GIN & TONIC

VOLSTED ALBATROSS GIN & NORDIC TONIC

Find dit favorit glas frem og hæld 5 cl Albatross gin op. Tilsæt posen med citron og peberkorn. Rør lidt rundt og fyld glasset godt op med isterninger. Åbn tonicen forsigtigt og hæld 20 cl i glasset.

Forslag til frisk garnish (brug max 2):

 

BY THE DUTCH GIN & DOUBLE DUTCH TONIC

Find dit favorit glas frem og hæld 5 cl By The Dutch gin op. Tilsæt garnish posen med blodappelsin og kardemomme. Rør rundt og fyld glasset op med isterninger. Åbn tonicen

forsigtigt og hæld 20 cl i glasset.

Forslag til frisk garnish (brug max 2):

Hvis du ønsker mere smag fra din garnish skal du lade den trække i et par minutter.

Alle Garnish poser er produceret og pakket af The Dryfruit Company.

 

VOLSTED ALBATROSS GIN

GIN INFO:

Albatross stammer fra samme destilleri som tidligere har givet os Jackdaw og Goldcrest gins. Volsted Destilleri, der ligger naturskønt i Lindenborg Ådal tæt ved Støvring og Aalborg i Nordjylland, ejes og drives af civilingeniør Thorbjørn Ravn Kaagaard. Her fremstilles gin og spiritus af høj kvalitet med udgangspunkt i de bedst mulige råvarer og god tid til forarbejdning, destillering og lagring.

Albatross er en kraftig navy strength gin, med tydelige noter af enebær og grannåle. Den har en alkoholstyrke på hele 57% der gør at den kan holde flere krydderier og virkelig smage igennem i både drinks og G&T´s.

SMAGSNOTER:

Komplekst og velafbalanceret smagsbillede, som bliver flot rundet af med tydelige citrus og peber noter.

 

NORDIC TONIC WATER

TONIC INFO:

Melzer Soda Co. er et team, der består af bartendere, drikkevareproducenter og kemikere. Hovedbagmanden er den legendariske svenske bartender Mikael Nilsson, som bl.a. ejer cocktailbaren Strøm i København.
Nordic Tonic fra Melzer bliver produceret på den lille, svenske ø Hven. Den bliver udelukkende lavet på økologiske botanicals, af Master Distiller og kemiker Henrik Molin, som anbefaler at man blander den med nordisk gin, vodka eller akvavit.

SMAGSNOTER:

Diskret bitter smag, som stammer fra naturlig kinin, citrus, malurt, hyldeblomst og dild.

 

BY THE DUTCH GIN

GIN INFO:

Denne Dry Gin stammer fra den hollandske producent By The Dutch. Den er destilleret ud fra den klassiske Dry Gin Metode, hvor de 8 forskellige botanicals hver især har ligget i alkohol. Når den rigtige smag er opnået, har man redestilleret ingredienserne i et Pot Still for at fremhæve deres individuelle karaktertræk inden blend. Ginnen er farveløs, da der ifølge Dry Gin Metoden hverken må tilsættes farve eller smagsgivere efter destillation.

 

 

SMAGSNOTER:

Masser af smag af citrus og enebær, som er i fin balance med de andre botanicals som kanel, muskatnød og koriander.

 

DOUBLE DUTCH INDIAN TONIC

TONIC INFO:

Double Dutchs tvillingestiftere, Joyce og Raissa, er opforstret i Holland og har en naturlig tilknytning til drikkevarer af den højeste kvalitet og fremragende blendings. De stammer trods alt fra samme fødested som gin!
Double Dutch er resultatet af denne passion – de forener kvalitets spiritus med komplementære mixers, der giver nyt liv og forbedrer smagsoplevelsen.

 

 

SMAGSNOTER:

Delikat og blødt med en lidt frugtagtig finish.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.