FORD’S GIN & INGINIUS TONIC

Find dit favorit glas frem og hæld 5 cl Ford’s gin op.

Tilsæt posen med grape og rosenknop. Rør lidt rundt og fyld glasset godt op med isterninger.

Åbn tonicen forsigtigt og hæld 20 cl i glasset.

Forslag til frisk garnish (brug max 2): Grapefrugt, koriander, citron.

GIN BORNHOLM & EKOBRYGGERIET NORDIC TONIC RHUBARB

Find dit favorit glas frem og hæld 5 cl Gin Bornholm op. Tilsæt garnish posen med citron og lakridsrod. Rør rundt og fyld glasset op med isterninger. Åbn flasken med tonic forsigtigt og hæld 20 cl i glasset.

Forslag til frisk garnish (brug max 2): Lakridspibe, rabarber, citron, jordbær, vanilje.

Hvis du ønsker mere smag fra din garnish skal du lade den trække i et par minutter.

FORD’S GIN

GIN INFO:

Ford’s gin er resultatet af samarbejdet imellem Simon Ford, tidligere ansat hos Pernod Ricard, Dushan Zaric og Jason Kosmas, begge tidligere bartendere på den legendariske bar Employees Only i New York. De har sammen skabt firmaet 86 CO., hvorigennem de fører deres passion for kvalitets spiritus ud i livet, ved at sælge produkter af højest mulig kvalitet.

Ford’s gin bliver produceret af destilleriet Thames Distillers i London, og er baseret på engelsk hvede alkohol. Der bruges ingredienser fra hele verden til denne gin, for eksempel grapefrugt fra Tyrkiet, jasmin fra Kina, citron fra Spanien og englerod fra Polen.

SMAGSNOTER:

Krydret smag, med klare citrus og enebær noter, hvor der i eftersmagen kan anes koriander, grapefrugt, englerod og en let duft af jasmin.

INGINIUS TONIC

TONIC INFO:

Inginius er en engelsk producent af forskellige kvalitetstonics. De blev grundlagt i samarbejde med John Gordons ginbar i Cheltenham i 2017, og konceptet går i sin enkelthed ud på at producere små batches af tonics der træder lidt i baggrunden, for på den måde fuldt ud at give plads til de forskellige smagsnuancer fra ginnen. Derfor indeholder deres tonics mindre sukker og kinin, end man ellers typisk finder i andre tonics. Deres tailored tonic vandt to stjerner ved konkurrencen Great Taste Awards i 2018.

SMAGSNOTER:

Diskret, underspillet smag, der er tør og knap så sød.

GIN BORNHOLM

GIN INFO:

Gin Bornholm er en ny gin fra det anerkendte Østersøens Brænderi. Det er en klassisk london dry gin, som dog har en spændende sødme i smagen. Af ingredienser kan nævnes mynte, stikkelsbær, havtorn og hyldeblomst.

Østersøens Brænderi ligger i Rønne, hvor producent Martin Kofoed producerer små partier af kvalitetsspiritus, inspireret af den bornholmske natur. Han producerer udelukkende små partier for på den måde at have tid og overskud til at eksperimentere, og indsamle urter fra naturen.

SMAGSNOTER:

Klassisk enebærsmag, men dog let og mild i sit udtryk.

EKOBRYGGERIET NORDIC TONIC RHUBARB

TONIC INFO: 

Ekobryggeriet Nordic Tonic RhubarbEkobryggeriet byder på økologisk og svenskproduceret tonic med smag inspireret af nordisk natur og kultur. Tonikken findes i 6 forskellige varianter. Alle produkter har EU-bladet som økologisk mærkning! Nordic Soda company blev stiftet i 2017 og har bland andet også en nordic tonic sorbet is i deres sortiment.

SMAGSNOTER:

En tonic der er sødmefuldt, mild og alligevel med smagen af frugtige og friske rabarber. Smagen af rarbarber er til stede men man kan smage sig frem til en vel produceret tonic der slutter af med en behagelig bitter note af kinin. 

 

Billede af  @ginmops


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.