TEMA FOR JULI:

GOD SOMMER OG GOD GIN!

Sommeren er endelig over os! De korte rør er fundet frem fra skabet, solbrillerne sidder kækt på næsen, og imens du sidder og nyder det gode vejr på terrassen skal du selvfølgelig have følgeskab af et par lækre, og forfriskende Gin & Tonics.

I denne måned har vi fundet to spritnye gins, som netop er blevet lanceret til sommeren 2019. De er begge friske, søde og sommerlige, men har alligevel hver deres personlighed. Vi har denne gang besluttet at de begge står bedst med den 

samme tonic, men du vil alligevel opleve to forskellige Gin & Tonics når først de er hældt op og parret med lækker garnish (gerne frisk garnish til de sommerlige drinks).   

 

VILLA ASCENTI GIN & FEVER TREE MEDITERRANEAN TONIC

Find dit favorit glas frem og hæld 5 cl Villa Ascenti gin op.

  Tilsæt garnish (citron & hvid peber).

Vi anbefaler dig at bruge frisk garnish til denne her G&T. Rør lidt rundt og fyld glasset godt op med isterninger. Åbn tonicen forsigtigt og hæld 20 cl i glasset.

Forslag til frisk garnish (brug max 2): Timian, Vindruer, Rosmarin, Mynte

ORIGINCPH SUMMER FRUIT & FEVER TREE MEDITERRANEAN TONIC

Find dit favorit glas frem og hæld 5 cl OriGinCPH Summer Fruit gin op.

Tilsæt garnish posen med Jordbær & appelsin .

Rør rundt og fyld glasset op med isterninger. Åbn flasken med tonic forsigtigt og hæld 20 cl i glasset. Forslag til frisk garnish (brug max 2): Jordbær, appelsin, hindbær og rabarber.

Hvis du ønsker mere smag fra din garnish skal du lade den trække i et par minutter.

Alle Garnish poser er produceret og pakket af frugtskiver.dk.

 

VILLA ASCENTI GIN

GIN INFO:

Villa AscentiVilla Ascenti er en italiensk super-premium gin, og er den nyeste lancering fra den kæmpestore spiritusproducent Diageo. Villa Ascenti gin bliver produceret af Master Distiller Lorenzo Rosso, som er født og opvokset i Piemonte regionen af Italien, og som har mere end 20 års erfaring indenfor faget. Han arbejder tæt sammen med lokale producenter og landmænd fra området Santa Vittoria, hvor ginnen bliver produceret, for på den måde at bruge lokale, gode ingredienser til ginnen, herunder Moscato druer, frisk mynte og timian. Urterne bliver destilleret inden for få timer fra høsten, for at sikre maksimal smag og aroma, og bliver destilleret i en refurbished kobberkedel fra 70’erne. 

 

SMAGSNOTER:

Frugtrig og let sødlig smag, med interessante friske toner fra Moscatto druerne. Forfriskende aroma fra mynten og timianen, sammen med de krydrede toscanske enebær.

 

FEVER TREE MEDITERRANEAN TONIC

TONIC INFO:

Fever Tree blev grundlagt af Charles Rolls og Tim Warrillow. Charles havde stået i spidsen for Plymouth Gin og Tim havde en baggrund i markedsføring af luksus mad. Efter en tonic smagning, besluttede de sig for at analysere sammensætningen af mixers på markedet, og de opdagede at kvaliteten af mixers generelt var meget lav, da der ofte blev brugt billige aromatiske stoffer, konserveringsmidler og dårlige kunstige sødemidler i mixerne. Herefter startede en 15 måneders rejse, som kulminerede i produktionen af den første flaske Fever Tree Indian Tonic Water i 2005.

 

SMAGSNOTER:

Med halvt så meget af det bitre kinin som den populære Premium Indian Tonic Water giver Fever Tree Mediterranean den helt rigtige smag. Den er tilsat essentielle citrusolier og urter som citrontimian og rosmarin fra kysterne omkring middelhavet. Med sin lette bitterhed og krydrede noter giver denne tonic nye nuancer til din G&T.

 

ORIGINCPH SUMMER FRUIT

GIN INFO:

OrgingincphSummer Fruit er en ny, sommerlig gin fra det lille destilleri OriGinCph, beliggende i Måløv, tæt på København. Her producerer de to venner, og ginnørder, Martin Nygaard og Carsten Vikke, små batches af gin på deres lille 12-liters vakuum still. På grund af det tryk man kan skabe med en vakuum still, kan man bringe destillatet i kog ved kun 30 grader, til forskel fra de normale 78,3 grader det kræver at bringe alkohol i kog under normalt tryk. Den lavere kogetemperatur betyder at man kan indfange flere smagsnoter i ginnen, og giver dermed et mere levende og elegant smagsbillede. Martin og Carstens bud på en sommergin indeholder bl.a. appelsin, bourbon vanilje, hindbær og rabarber.  

 

SMAGSNOTER:

Frisk og sød, med klare frugtnoter fra appelsinen og bærrene. En rigtig sommergin!. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.