Nu har du muligheden for at booke os til ginsmagning!

Vi er utroligt passionerede for alt hvad der har med gin at gøre, og denne begejstring vil vi selvfølgelig gerne dele med så mange som muligt. Uanset om du gerne vil holde en ginsmagning med dine venner, lave noget anderledes til en polterabend, eller du vil holde en smagning på din arbejdsplads, så tropper vi med glæde op. 

Et arrangement varer typisk 1½-2 timer, og vil som udgangspunkt bestå i en smagning af 6-8 forskellige gins. Vi sørger naturligvis for tilhørende afstemt tonic, samt smagfuld garnish. Vi forklarer om alt vedrørende de forskellige gins historie, smagsnoter, samt hvad vi mener passer godt sammen af tonics, mixere og forskellige typer garnish.

Prisen for ovenstående smagning, vil som udgangspunkt være 300,- pr. person, ved minimum 10 deltagere.

Vi dækker som udgangspunkt hele landet, men kørselstillæg kan forekomme afhængigt af hvor i landet du ønsker arrangementet afholdt.

Vi skræddersyer smagningen til netop dine behov, så vi er naturligvis lydhør for dine ønsker omkring indholdet af smagningen. Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et personligt og uforpligtende tilbud.