• Rediger

The Elg er kælenavnet på Master Destiller Henrik Elsner, der destillerede denne klassisk inspirerede gin fra udsøgte enebær og den fineste koriander, sammen med destillat af danske gulerødder som tilføjer en nordisk touch. De tre botanicals destilleres på forskellig vis, for at opnå perfekte destillater med bedst mulig duft og smag. Dette er faktisk den første ELG GIN opskrift fra 2015, opskriften har samlet støv siden da og derfor har den fået navnet 0.

Oh Deer er grundlagt af Mikkel, Martin og Anders med det mål at skabe en serie af tonics, der tager udgangspunkt i Danmark og den danske natur. Kronhjorten repræsenterer den danske natur i ensom majestæt. Uforanderlig og klippefast imens verden omkring farer forbi. Mikkel og Martin bor desuden lige ved Dyrehaven nord for København. Her har de observeret og ladet sig fascinere af kronhjorten på utallige fælles løbe- og gåture i den fantastiske park.

SERVERINGSFORSLAG:

Find dit favorit glas frem og hæld 5 cl Elg No 0 op, svarende til indholdet af flasken i din smagekasse. Tilsæt posen med pink grape, anis og rosa peber. Rør lidt rundt og fyld glasset godt op med isterninger. Åbn tonicen forsigtigt og hæld 20 cl i glasset. Vi anbefaler hele flasken. Så er du klar til at nyde definitionen af dansk sommer!

Denne aromatiske premium gin er essensen af en engelsk sommer. Den moderne twist af agurk, kombineret med en delikat enebær base, er alt hvad du behøver for den kvintessente sommerdrink med en smule kant. Agurkens sødme komplimenterer subtilt de levende botaniske ingredienser, der resulterer i en delikat og unik smagsoplevelse.

Aktivt kul er en naturlig behandling, som bruges til at fange giftstoffer og kemikalier i kroppen, hvormed de kan skylles ud, så kroppen ikke optager dem igen. Det aktive kul  virker som en smagsforstærker, der løfter ginnen og tillader endnu flere smagsoplevelser at komme frem. En fræk sort tonic, der vil få dine gæster til at kigge en ekstra gang når du serverer en sort Gin & Tonic.

SERVERINGSFORSLAG:

Find dit favorit glas frem og hæld 5 cl The old english company cucumber gin op, svarende til flaskens indhold i din smagekasse. Tilsæt garnish posen med citron, spidskommen og koriander. Rør rundt og fyld glasset op med isterninger. Åben tonicen forsigtigt og hæld ca. 15 cl i glasset. Værsgo, så har du engelsk sommer i glasset!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.