Sommeren har indtil videre været god mod os, og der er ikke noget jeg nyder mere på en solskinsdag end en klassisk Gin cocktail. Vi har oprettet en liste med 4 super lækre og nemme gin cocktails til at forsøde din sommer:

Bramble

Dette er sandsynligvis vores favorit og den cocktail vi tænker på når vi  ser de første brombær dukke frem. Brombær likør og gin passer virkeligt godt sammen, og det er helt klar en kombi du kan bruge til andre gin cocktails.

Du skal bruge

50 ml gin

10 ml sukker sirup

15ml creme de mure (eller hjemmelavet brombær likør)

20 ml friskpresset citron juice

Brombær til at garnere

Metode

Hæld alle ingredienserne, undtagen creme de mure, i et Lowball/rocks glas fyldt med knust is og rør forsigtigt rundt i glasset. Hæld derefter creme de mure forsigt over drikken og garner med en perfekt brombær eller to.

Bees Knees

Vi kan simpelhen ikke forstå hvorfor flere mennesker ikke drikker denne cocktail! Det er super nemt at lave og smager simpelthen så lækkert.

Du skal bruge

50 ml gin

20 ml friskpresset citronsaft

15 ml honningsirup ( 50% Honning / 50% sukkersirup)

Metode

Rør honningen i sukkersiruppen indtil den er opløst, så har du en virkelig nem og lækker honningsirup. I en shaker hælder du gin, citronsaft og honningsirup og masser af isterninger. Ryst godt og hæld indholdet over i et cocktailglas – det er det. Så er det blot om at sætte dig til rette, nippe til denne himmelske drink og nyde det fantastisk danske sommervejr.

Gimlet

En simpel, klassisk cocktail, der viser, at gin og lime er født til at være sammen! Dog skal det siges, at denne cocktail er i samme familie som dry martini. Disse klassiske cocktails er kendt for deres fokus på spiritus og ikke de søde frugtnoter. Er du til ren gin med et twist er denne lige noget for dig.

Du skal bruge 

60 ml gin
15 ml limesaft
10 ml sukkersirup
Twist af limeskræl til at garnere

Metode

Hæld gin, saft og sukkersirup i et strirring-glas fyldt med is. Rør forsigtigt op med mere is, hvis det er nødvendigt. Garnér med limeskræl.

White Lady

En simpel og dejlig klassisk drink med en sour finish. Den perfekte gin sour til sommervarmen.

40 ml gin

10 ml Grand Marnier (eller tripple sek)

30 ml citronsaft

10 ml sukkersirup

Metode

Fyld en shaker med is og hæld alle ingredienserne sammen. Ryst indtil drikken er kold og hæld den over i et cocktail-glas. Du kan tilføje en æggehvide for en ekstra skummet tekstur – sørg dog for at dry shake (ryst uden is) ingredienserne først, for at skumme æggehviden, før du tilføjer is.

 

Dette var vores bud på 4 hurtige og enkle gin cocktails. Kast dig ud i det, og lad os vide hvordan det går – tag os gerne på @wedogindk på instagram 🙂

Categories: nyhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.